Sanatate, filozofia nutritiei si etichetare

O alimentatie echilibrata si sanatoasa

O alimentatie sanatoasa include o varietate de alimente. Este important sa includeti o cantitate echilibrata de alimente din fiecare dintre principalele grupe de alimente, deoarece fiecare aduce un aport diferit de substante nutritive.

Filozofia noastra despre Sanatate si Nutritie

Ne angajam pe termen lung sa promovam Nutritia, Sanatatea si Alimentatia echilibrata.

Ca unul dintre principalii producatori, la nivel global, de cereale de mic dejun cu cereale integrale, consideram nutritia ca fiind punctul principal al activitatii noastre. Ne-am angajat in slujba imbuntatirii profilului nutritional al cerealelor de mic dejun, satisfacand, in acelasi timp, asteptarile consumatorilor privind gustul.

Scopul nostru este simplu, a manca mai sanatos si mai usor, oferind cereale de mic dejun de inalta calitate, gustoase si sanatoase.

Experienta in cercetarea si dezvoltarea in domeniul alimentatiei

Avem o echipa dedicata de experti in Nutritie si Stiinta, care continua sa-si consolideze cunostintele si expertiza cu privire la cereale pentru micul dejun si beneficiile lor pentru sanatate. Programele noastre sunt concepute pentru a mentine cerealele de mic dejun pe primul loc in categoria de cereale de mic dejun, in domenii precum tehnologia, nutritia, sanatatea si stiinta.

Etichetarea nutritionala

Stim ca doriti informatii usor accesibile cu privire la alimentele pe care le consumati. De aceea am adaugat pe toate ambalajele de cereale mic dejun Nestlé informatii – cantitatea zilnica estimata (CZE sau GDE) - pentru a va ajuta sa faceti alegeri informate despre cerealele integrale de mic dejun, care sa satisfaca nevoile dvs.

Valorile CZE va vor ajuta sa aflati cantitatea de calorii, zaharuri, lipide, acizi grasi saturati si sare pentru o portie. De asemenea, puteti afla procentul din cantitatea zilnica recomandata de nutritieti esentiali continuti intr-o singura portie. Valoarea CZE nu trebuie utilizata ca valoare-tinta pentru persoane, ci mai degraba ca un punct de referinta pentru a evalua contributia unei portii in raport cu un consum zilnic normal.

Valoare CZE pentru grau maruntit

In plus, pe spatele tuturor ambalajelor de cereale Nestlé, veti gasi informatii nutritionale standard (masurate per 100 g). Acestea acopera elemente precum energia, proteinele, carbohidratii, zaharurile, lipidele, acizii grasi saturati, fibre si sodiu, adesea declarat ca echivalent sare.

Pentru a afla valorile nutritionale ale cerealelor noastre de mic dejun, apasati aici.