CEREALELE NESTLÉ: DIN CE IN CE MAI BUNE PENTRU TINE

desen al unui bol de zahar cu aripi - ilustratie

 

 

La Nestlé, stim cat de importanta este pentru tine alimentatia familiei tale si, de aceea, de 12 ani, expertii nostri au grija ca retetele noastre sa fie permanent imbunatatite. Numai asa putem fi siguri ca cerealele pentru micul dejun se potrivesc perfect nevoilor tale nutritionale, pastrandu-si totodata savoarea inconfundabila.

  

Iata imbunatatirile pe care le-am facut:

Am redus cantitatea de zahar. În prezent, in toate cerealele indragite de copii si adolescenti, cantitatea de zaharuri per portia de 30 de g nu depaseste 9 g. Am descoperit modalitati noi de eliminare a zaharurilor din cereale.

Iubim cerealele integrale! Stiai ca suntem primul mare producator de cereale pentru micul dejun care a adaugat cereale integrale in retele sale? Si, de atunci, am marit progresiv aceasta cantitate. In prezent, cerealele integrale sunt ingredientul nostru nr. 1.desenul unui spic de grau aflat in crestere - ilustratie

 

Continutul de calciu din produse este o prioritate pentru noi. În prezent, Cerealele de Mic Dejun Nestlé iti asigura cel putin 15% per portie din necesarul zilnic de calciu (cunoscut si sub denumirea de valoare nutritionala de referinta sau VNR)- si asta, chiar inainte sa adaugi laptele! (Mai mult, in cerealele noastre pentru copii si adolescenti, am adaugat vitamine din complexul B si fier pentru o crestere armonioasa.)

 

desenul unei fetite sarind datorita calciului si vitaminei D - ilustratie

 

Am adaugat vitamina D. Cei mici au nevoie de vitamina D pentru dezvoltarea normala a sistemului osos. O buna parte este asigurata de lumina solara, dar, in unele locuri din lume, copiii abia beneficiaza de ea (zilele mohorate sigur nu ajuta!), astfel, cerealele noastre asigura minimum 15% din necesarul zilnic de vitamina D.

 

desenul unui bol cu cereale - ilustratie

 

 

Mergem si mai departe!

Ca sa fim siguri ca esti informata, iti oferim mai multe detalii utile - expuse cat mai vizibil - pe partea din fata a ambalajului! Asa ca, atunci cand vei alege HONEY CHEERIOS® sau COOKIE CRISP®, vei vedea ce valori nutritionale sunt in cerealele tale si care sunt procentele din consumul de referinta (CR).

Si nu uita de simbolul verde al cerealelor Nestlé. Oriunde il vezi, poti fi sigura ca cerealele sunt integrale - oferindu-ti cel putin 8 g per portie. Si nu sunt doar hranitoare, ci si un mic dejun foarte gustos!

 

Stii totul dintr-o privire.

Un mod de a te ajuta sa faci alegerile alimentare potrivite pentru familia ta este etichetarea pungilor de cereale cu informatii simple si clare. Vrem sa intelegi exact ce mananca familia ta atunci cand savureaza cerealele Nestlé preferate.

Astfel, citind informatiile de pe ambalaj, poti vedea cu usurinta cantitatile de energie, glucide, zaharuri, sare, grasimi, acizi grasi saturati, fibre si proteine. Ca sa facem totul chiar si mai simplu, iti oferim cantitatile per portie luand in considerare si laptele, precum si cantitatile aferente la 100 de grame produs. De asemenea, ai la dispozitie un tabel care prezinta toate vitaminele si mineralele adaugate in produs.