Angajamentul nostru

Nestlé se angajeaza ferm in vederea imbunatatirii beneficiilor nutritionale oferite de  cerealele de mic dejun. Este efortul nostru permanent de a face ca micul dejun sa fie usor si hranitor.

Nestlé se angajeaza ferm in vederea imbunatatirii beneficiilor nutritionale oferite de cerealele de mic dejun. Este efortul nostru permanent de a face ca micul dejun sa fie usor si hranitor.

Astfel, pana la sfarsitul anului 2015 toate cerealele Nestlé de mic dejun iubite de copiii si adolescenti vor:

  • Contine 9g de zahar sau mai putin pe portie*
  • Contine 135mg sodiu sau mai putin pe portie
  • Avea ca principal ingredient Cerealele Integrale
  • Fi o sursa buna de calciu per portie (17% din DZR** pe portie)

Ca urmare a acestui angajament, cereale pentru micul dejun Nestlé au un continut redus de zahar cu pana la 30% la brandurile precum  NESQUIK, CHOCAPIC, HONEY CHEERIOS si LION precum si peste alte 15 de branduri de cereale pentru micul dejun Nestlé din întreaga lume ** *. Renovatia  retetei noastre inseamna, de asemenea, reducerea de sare, cresterea continutului de cereale integrale, si imbunatatirea continutului de calciu diferit la brand la brand.

Dat fiind faptul ca cele de mai sus fac parte din angajamentul la nivel global, in tara noastra, Nestle Romania, pune la dispozitie reteta noua a cerealelor de mic dejun din  2013.